KÖYÜMÜZ OKUL VE LOJMAN YENİLEME VE TADİLATI

HABER TARİHİ: 27 Temmuz 2021
669 Kişi okudu

Derneğimiz: Köy Okulumuz ve Lojmanında yenileme ve tadilat çalışmalarını yapıyor. Kısıtlı bütçe ve imkanlar ile yıllardır ihmal edilen köyümüz Okul ve lojmanını nı güzelleştirmek ve insanlarımızın kullanımına sunmak için çalışmalarımız sürdürüyoruz. Köyde yapılan hem etkinlikler de hem de kültür merkezi olarak kullanma amacı ile köy Okulumuzu, Köyümüz ve İnsanlarımızın daha etkin bir kullanımına  sunmak amacı ile Lojmanı yeniliyoruz. Bildiğiniz gibi daha kısa bir süre önce sizlerin desteği ile Ankarada Dernek merkezimizin bulunduğu binamızı satın aldık. Şimdi ise bu çalışmamız ile köyümüze ve üyelerimize değer katmaya devam ediyoruz. Köyümüzde bulunan lojmanın yenilenmesi ile hepimizin ihtiyacı olan misafir hane olarak kullanımını planlamaktayız. Tabi ki bu yaptığımız işleri sizlerin desteği olmadan yapmamız mümkün değildir. Misafir Hane olarak kullanacağımız lojman ve Kültür merkezi olarak kullanacağımız okulun tamamlana bilmesi için yine sizlerin desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır. Bakım ve onarımların tamamlanmasının ardından Misafir hanenin tefrişat ve mobilya ihtiyacı doğacaktır. Yapacağınız bağış ve dernek ödemeleri ile Derneğimizden desteklerinizi esirgemeyeceğinizin farkında olan yönetim kurulumuz şimdiden hepinize teşekkürlerini sunar. Saygılarımızla.

ÜYE GİRİŞİ

Google Analytics Kodunu buraya koyun